Online Personal Training

U kent het wel. Hup daar gaan we, fitnesskleding aan en trainen maar. Op het moment dat je bent aangekomen ga je snel van start met de eerste oefening en nog geen drie tot vier oefeningen vraag je jezelf al af. Wat ga ik nu doen, heeft die oefening wel effect, ik weet niet hoe de oefening moet en ga zo maar door.

Vaak wordt dit ook zo ervaren met de voeding. Wat is nou gezond, waar zitten goede of slechte vetten in en waar kan ik mijn eiwitten uithalen. Met de online personal training van Bram Jonkman is dat vanaf nu verleden tijd. 

Om de twee weken krijgt u een nieuw trainingsschema, ontvangt u voedingstips, differentiatie filmpjes op basis van het trainingsschema, verrichten we metingen en gaan we ervoor zorgen dat u het sporten volhoudt! 

Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Klik dan snel op de button "IK WIL STARTEN" hieronder en ervaar uw eerste twee weken gratis Bram Jonkman Online Personal Training! 

Bram Jonkman Online Personal Training

Is gespecialiseerd in het coachen van uw lifestyle verandering.

Loop je vast met het verbeteren van uw lifestyle, of weet je niet goed hoe je meer uit je trainingen kunt halen dan je nu doet? Dan is de online personal training echt voor jou weggelegd!

Bram Jonkman Online Personal Training

Muntstraat 248

2165 VX Lisserbroek

06 36477774

info@ptbramjonkman.nl
 

Bram Jonkman Online Personal Training

Algemene voorwaarden

Cookiebeleid

Privacy verklaring